Saturday, April 27, 2013

Cemburu??

Semenjak dua menjak ni kadang2 aku suka tengok abam2 polis... Especially yang nampak kacak, macho, berkarisma, dan sebagainye lah.

Smart kot tengok dorang dalam uniform. So biasalah, polis kan kadang2 kena senyum utk tunjuk peramah, jadi kekadang tu melting jugak la nengoknye... Alaaa... Rileks laa... Aku bukan ade commitment lagi... Setakat cuci mata je apa la sangat kan...

Ada la sekali tu, keta polis kat blakang keta aku, so nampak laa dorang kan, sebalik2 cermin, pantulan2 banyak, of course la nampak macam hensem2 sikit. Aku post la kat instagram dengan fesbuk.

Aku rasa Incik Jep memang perasan la ape pun yg aku share. Actually aku bangga gila kot, aku in serious relationship dengan dia, tapi aku takde la macam sesetengah couple, nak kena remind suruh tengok page partner kadang2... Dia public figure kat UK, tapi still rajin2 stalk page aku yang langsung orang tak berapa kenal pun kat Malaysia ni...

Semalam msg2 kat whatsapp, aku perasan la dia baru potong rambut. Tapiii... Just nampak rambut dia boleh buat pacak2 macam dulu la, actually dia tau aku suka tengok lelaki rambut ala2 flat top gitu... Kemas bergaya. Aku perasan tu, aku perasan. Sebelum ni dia potong rambut ala2 kat tengah tu boleh sisir ke tepi. Mullet style tu. Dia sent gamba, and the conversation goes...


Hehe... Cam comel je rasanya... Actually bunyi cam cemburu la tu, tapi tanak mengaku :P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...