Sunday, January 27, 2013

Ordinary People

Skang lagu ni da jadi lagu kegemaran aku. Hari Jumaat aritu Incik Jep nyanyikan untuk aku. Rasa macam best je, so aku pun google la nak dengar betul2 lagu ni. Hehe. Tapi berbanding penyanyi asal, aku suka lagi Incik Jep nyanyi. Haha!!



Da la lagu ni sangat significant untuk kitorang..... Yang part awal2 je lah. Yang gadoh2 tu not related. Kitorang tak penah gadoh. Tapi kira applicable je la sebab kitorang ni long distance relationship...

Actually dah beberapa kali dia nyanyi lagu ni bile tetibe 2-2 senyap... Da la nyanyi sambil pandang straight ke mata aku untuk rase dia punya sincerity. Cewah!Melting skejap I tauuu... Hihi.

Aku noticed. Semakin lama dier macam makin romantik. Aku plak start jadi takut ni camne??

Tapi romantik dia style zaman2 P.Ramlee dulu. Ha, kau mampooo???

2 comments:

epalejau said...

Satu2 nya mamat yang nyanyi sambil pandang mata aku sampai aku jadi melting adalah Oren. Tapi udahnyerrrr tak jadik apa ponnnn. Eh.

P.ramlee la lagi romentik. Orang lain kompem takde. HAHA.

Alaa ko bukan takut. Ko mengada2. Elehhhhhhhh.

aslina majid said...

Haha... Aku rase tak la mengada2 kot... Mmg aku cuak pon kdg2... Kalo cuak aku jadi gelabah, kelam kabut. Haha... Mmg peel aku camtu... Hahaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...