Saturday, November 10, 2012

Jeffri and the jammers :)


Aku suka gilaks lagu ni. Hehe. Ni salah satu lagu demo dia ngan group dier kat Youtube. Aku ske lagu ni sebabbbb... Macam nyanyi utk aku je? Hehe... Plus lagu ni selalu aku dengar bila facetime ngan dia... Lagi satu lagu feveret adalah Little Miss Sunshine... Ye lah sebab aku kecik.

Lagu ni dorang compose senirik tau... 

Kalo rasa suka ngan band ni leh follow dorang kat fesbuk. Ni link dia



Okey, ciao... Enjoy korang nye weekend dan Happy Deepavali in advance :)


Mencabar okeh nak post embedded song dlm blog via iphone... Laptop aku da takleh guna :'(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...