Friday, September 28, 2012

Gembira :')

Incik Jep citer pasal audition Voice of UK tu... Dier lepaaaaassss...

Hepi btol orang tu akhirnye dapat masuk tv. Walaupon aku suke merapu tanye muat ke nak masuk dlm tv lebey2 lagi yang flat screen tu? Haha...

Dari hobi, ke part time suka2, sekarang nampaknye makin serious... Tapi suara dia memang sedap pun. Nyanyi maupun cakap... Sama je best. Rupa pun ada. Kalo tak, takkan la aku boleh ketagih facetime selalu... Slalu nyanyi kat aku. Sweet kan? Lagi2 lagu Anuar Zain... Terus aku pun melting + tertido. Hehe.

Eh, dia hak milik peribadi aku sorang. Dah femes baru aku bagi share ramai2. Tapi hati dia tu tetap hak milik eksklusif aku je. Hehe.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...